Szolgáltatásaink

Építési projektek villamos kivitelezése

Cégünk működésének fontos pillére a kereskedelmi tevékenységünk mellett kisebb-nagyobb épületek kivitelezésében való részvétel. A szakmailag felkészült projektvezetés elengedhetetlen feltétele az építés sikeres folyamatának. Megrendelőinknek ezen felül a zökkenőmentes anyag ellátásban is a segítségére sietünk, beszállítói kapcsolataink garantálják, hogy bármilyen megrendelői igényt gyorsan és pontosan kielégíthessünk. Alvállalkozóink kiválasztásánál elsődleges szempont a megbízhatóság és a szakmai tudás. Ehhez hozzájárul a pontos pénzügyi elszámolás, amely minden szereplő elégedettségére szolgál.

Építési projektek anyagigényének műszaki előkészítése

Műszaki előkészítő kollégáink a beérkező árajánlatkérések alapján gondosan, precízen kidolgozott ajánlatai elősegítik az adott projekt minél zökkenőmentesebb lebonyolítását, így hozzájárulva végső soron az ingatlan tulajdonosának elégedettségéhez.

Villanyszerelési anyagok kereskedelme

Kábelek, vezetékek, szerelési segédanyagok, szerelvények, áramsínek, védőcsövek, lámpák, fényforrások, villámvédelmi szerelési anyagok, valamint a PUK-Werke által gyártott kábeltartó tálcák, tartószerkezetek, a rögzítéshez szükséges bilincsek és segédanyagok, valamint a padló alatti rendszerek, padlódobozok, szerelvények beszerzése és szállítása gyors határidővel.

Bérraktározási lehetőség

Jelenleg még az építés fázisában tartunk, de 2024-től megnyitja kapuit az új raktárcsarnokunk Bagon, ahol raktár rész bérlésére is lesz lehetőség.